29.10.2014 | Zdá se vám vaše kuchyně perfektně čistá? Vůbec to tak být nemusí. Vlhkost a zbytky jídla totiž tvoří ideální prostředí pro růst mikroorganismů, které ohrožují zdraví. Z deseti mikrobů se během pouhých 24 hodin mohou stát miliony…
24.10.2014 | „Pokud se má člověk rád, proč by si ubližoval nevhodnou stravou?“ ptá se v našem rozhovoru Lucie Aujeská, lektorka Akademie léčivé výživy, která absolvovala kurzy o celostní přírodní medicíně, ajurvédě a makrobiotice.
21.10.2014 | Ve výpravách do lesa s košíkem s námi mohou soupeřit snad jen Skandinávci. Víte ale, že i pro sběr plodů platí určitá pravidla?
17.10.2014 | Seniorům chybí železo, zinek a vápník, zapomíná se i na pitný režim. Jak by měla vypadat jejich strava?
15.10.2014 | Někomu život bez lepku naordinovali lékaři, jiný si jej vybral dobrovolně sám. Jaké jsou výhody a nevýhody bezlepkové diety?
13.10.2014 | Poradci kladou důraz na výběr čerstvých potravin za rozumnou cenu z daného regionu a zdravý způsob přípravy. V receptech, které od nich kuchařky dostávají, není místo pro instantní náhražky
11.10.2014 | Jak bychom se měli stravovat v říjnu?
10.10.2014 | Proč bychom měli konzumovat fenykl?
03.10.2014 | Mezi zákazníky převládají ženy středního věku, ostatní zájemce odrazuje příliš vysoká cena, omezenější sortiment a nedostupnost bioprodejen.
01.10.2014 | Způsob, jak posílit svoji imunitu v podzimních období ovšem předpokládá umírněné pití v kombinaci se zdravou stravou.
Zajděte si pro svou porci čtení o kvalitě potravin. Nové číslo koupíte v prodejnách Kaufland, Albert, Globus, Tesco a COOP, na vybraných novinových stáncích sítě Valmont a dalších, včetně vybraných poboček České pošty.